De Beans på Flavored Kaffe

Den type kaffebønner bruges til at lave et færdigt aromatiseret kaffe påvirker virkningen af, hvordan kaffe smag. Grønne kaffebønner indeholder forskellige forbindelser, som bidrager til deres profil, herunder sukker og andre kulhydrater, mineralsalte, organiske syrer og aromatiske olier.De mest almindelige kaffebønner anvendes til flavored kaffe er Arabica, karakteristisk mildere end de robuste Robusta bønner. Officielt Coffea canephora, en mere hårdføre specie med et overfladisk rodsystem og kendt for sin modstand mod den ødelæggende kaffe blad rust og mange andre sygdomme tilbøjelige til at angribe kaffe buske.

Koffein forbedrer fysiske ydeevne – Virkningerne af kaffe forbrug på sportspræstationer er knyttet til koffein i kaffe, snarere end til sig selv kaffe. Der er klare tegn på, at koffein kan have en ergogenic effekt, hvilket betyder at det kan forbedre den fysiske performance.1

 

Martin Fisch – 2008

Når æteriske olier tilsættes kaffebønner for mildt ristet, kaffen mangler væsentlige karakteristika, og repræsenterer flade smagende kaffe resultater. Hvis stegen er for mørkt, bliver aromaen overskygget af smagen af ​​bønnerne.

Medium til brun er den perfekte stege farve til disse populære kaffe For eksempel vil en fransk Vanilla essensen blive undergravet af en fransk stege bønne og overvælde den søde cremede toner af den ønskede fransk vanille smag.

The Coffee

Kaffebønner er påvirket af mange faktorer, såsom dens specie, stamme, vækstområde, klimatiske forhold, breddegrad og højde, jord, forarbejdning og stegen niveau.

En enkelt type kaffe bønne kan bruges som Kenya AA, som har karakteristiske smag karakteristika høj vinagtig surhedsgrad, der kan antænde og give visse chocolaty smag. For andre varianter ved hjælp af en blanding af bønner fra forskellige regioner med henblik på at projicere en unik base er optimal.

Naturlige olier, der anvendes i smagskaffer ekstraheres fra en række kilder, såsom vaniljestænger, kakaobønner, og forskellige nødder og bær. Kanel, kryddernellike og cikorie anvendes også i en række kaffe.

Aromaen Videnskab

Flavor kemikere blend mange olier for at opnå specifikke kombinationer. Mens andre fødevarer kan bestå af ni eller 10 ingredienser, kaffe varianter kræve op til 80 forskellige forbindelser. Det primære mål er at søge ideelle aromatiseret kaffe, der ikke interfererer med kaffens aromatiske og smagsegenskaber.

Rene forbindelser er stærkt koncentreret og skal fortyndes i et opløsningsmiddel for at tillade blanding af flere olier og nem anvendelse på de ristede kaffebønner. Den nuværende teknologi anvender stabile opløsningsmidler, der forlader bønnerne med en skinnende glans og længerevarende olie.

De kemikalier og de anvendte opløsningsmidler i varianter må ikke blot være godkendt til anvendelse i fødevarer, men de skal også ikke negativt reagere med emballagematerialet og udstyr, som de kommer i kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *