bedste restauranter kaffe mad økologisk kaffe

Er økologisk kaffe din hjerne mad?

Kaffe er en af ​​de primære kilder på antioxidanter for de fleste mennesker. Kaffe har været en vigtig social begivenhed for over to hundrede år, og bidrager til vores daglige ernæring. Billig kaffe kan findes mange steder, men denne kaffe kan have giftstoffer fra området af sin oprindelse eller det sted, der blev brændt og jorden. Må ikke nogensinde fryse kaffe. Dette tørrer det ud. Hold friske kaffebønner på hånden for en virkelig god drink.

Susanne Nilsson – 2014

Ristning og slibemaskiner kan rengøres med produkter, der indeholder benzen eller andre giftige kemikalier. De fleste kaffe ristning fabrikker ikke bruger grønne rengøringsmidler. Dette kan efterlade et giftigt rest på de maskiner, der kan komme ind i kaffen. Kaffe kan også dyrkes på plantager, der har dårlig kvalitet kunstgødning og pesticider.

Der er normalt flere overkommelige kilder til økologisk kaffe i storbyområder byer. Økologisk kaffe hjælper din krop undgå disse alvorlige sundhedsrisici. Økologisk kaffe kan forbedre korttidshukommelse og stimulere nerveimpulser i hjernen til at gøre hjernen mere vågen. Det vil påvirke energiniveauet af neuroner og stimulere kroppen til at rydde let til moderat hjerne tåge. Drik rent vand sammen med økologisk kaffe at undgå dehydrering, som bremser stofskiftet.

Kaffe beskytter din krop fra type 2-diabetes, galdesten, hjertesygdom, levercirrhose, leversygdom og Parkinsons. Det kan øge mental årvågenhed og forbedre kognitive præstationer. Det kan forbedre langsigtet fysisk udholdenhed. Det kan gavne tyktarmen og leveren og beskytter disse fra kræft. Det kan også forhindre slagtilfælde i mennesker med højt kolesteroltal.

Antioxidanter i kaffe kan hjælpe langsom inflammation i hjernen. Kaffe indeholder flere phenoler, som er gode til at beskytte kroppen fra inflammation og frie radikaler. Phenoler kan beskytte mod visse virus og bakterier. Folk med høj økologisk kaffe indtag kan opleve færre virus, når du rejser. Kaffe indeholder chlorogensyre der reducerer blodsukkeret og kan hjælpe sinke udviklingen eller forebygge diabetes. Hvis du drikker kaffe, fokus på økologisk kaffe for maksimal sundhedsmæssige fordele! Dette er neurobeskyttende. Det forhindrer eller forsinker indtræden eller udvikling af Alzheimers, Parkinsons og diabetes type to. Drik ikke koffeinholdige kaffe, hvis du har MS eller Lupus.

En stor kop kaffe er lavet med koldt rent filtreret vand. Du kan købe en overkommelig Brita eller Pur kande vand filter eller en, der kan knyttes til din vandhane. Grind dine bønner straks og male kun det beløb, du har brug for. Brug en spiseskefuld af kaffe til hver seks-ounce servering af kaffe. Køb en god kværn og stash det under disken. De er meget overkommelige og er gode investeringer.

Hold flere typer kaffe på hånden. Der er French Roast, Colombiansk, Pacific Island, brasiliansk, italiensk og mange andre. Der findes flere typer af flavored kaffe, der kan anvendes til ørken kaffe. Der er en fantastisk schweiziske metode, der bruger vand for at fjerne koffein fra kaffe i en ugiftig måde uden kemikalier. Denne schweiziske koffeinfri er ofte tilgængelige i helsekost butikker og online. Der er en forskel i kvaliteten af ​​økologiske kaffe, og du kan være nødvendigt at prøve flere at finde en favorit. Kig efter en ristning fabrik i dit område og forsøge at købe kaffe engros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *